Thursday, June 21, 2012

Summer Sale 1

Sekarang ni summer sale di London baru bermula... mak aih kalau setakat jalan kat Oxford St tu dah macam lautan manusia... nak jalan pun payah... kalaulah boleh bawa hon nak dibawa hon ke sana ke sini supaya senang minta orang bagi laluan.  Harga?!!! boleh lah tahan... tapi kalau yang mahal kat Malaysia, kalau time sale ni ambil lah peluang beli barang tu kat sini... murah lah daripada kat Malaysia... tapi seronok pi jamu mata... pakaian, pinggan mangkuk... barulah tengok Selfridge, Debenhamm, John Lewis, macam2 lah... sampaikan kedai jual barangan souvenior pun nak summer sale juga.  Hebat kan... kat sini jumpa kedai jual barangan kulit macam boot, jaket... memang menarik sebab design diorang terkini... bila tengok harga... gerunnn  400 pound dan ke atas tapi bila tanya, dia akan bagi diskaun 80% so dapatlah dalam 80 pound... ok lah kan... nak tangkap satu buat kenanagan balik malaysia... tumpang USM bagi duit pound kan...

No comments:

Post a Comment